Veelgestelde vragen

Heb je een vraag aan ons? Kijk dan eerst op deze pagina of je vraag al een keer eerder is gesteld.

Veelgestelde vragen


Nee, als je overstapt naar een ander pakket betaal je niet nogmaals aansluitkosten.

Je betaalt bij overstap naar een Plus pakket de maandelijkse abonnementskosten die bij een Plus pakket horen. Als je een betaalmethode aan je pakket wilt toevoegen, betaal je per betaalmethode €25 aan activatiekosten.

Alleen als je voor het eerst klant bij ons wordt betaal je eenmalig aansluitkosten bij het activeren van een nieuwe betaalmethode. Je kunt elke maand (maximaal één keer) overstappen van Basic naar Plus en Plus naar Basic.

Let op! Voor verschillende betaalmethodes hanteren we verschillende uitbetaalmomenten. Daarnaast hanteren we een minimumtegoed voordat we uitbetalen.

Heb je een Basic pakket, dan betalen wij wekelijks uit. Bekijk hieronder de betaaldata per betaalmethode.

Voor Plus klanten betalen wij elke *werkdag uit.

Bekijk per betaalmethode hieronder wat de uitbetaalfrequentie is.

*uitgezonderd feestdagen, dan betalen wij de eerste werkdag erna uit (mits geen feestdag).


 

Uitbetaalfrequentie per betaalmethode
In onderstaand schema staat de informatie per betaalmethode en hoe vaak we uitbetalen.

ideal iDEAL

Basic pakket Plus pakket
1e, 8e, 15e en 22e van elke maand Elke werkdag*

 Bancontact/Mister Cash

Basic pakket Plus pakket
1e, 8e, 15e en 22e van elke maand Elke werkdag*

 Creditcard

Basic pakket Plus pakket
1e, 8e, 15e en 22e van elke maand met een vertraging van 1 week Elke werkdag met een vertraging van 1 week

 SOFORT Banking

Basic pakket Plus pakket
1e, 8e, 15e en 22e van elke maand (bedragen worden uitbetaald nadat deze ontvangen zijn) Elke werkdag* (bedragen worden uitbetaald nadat deze ontvangen zijn)

 Overboeking

Basic pakket Plus pakket
1e, 8e, 15e en 22e van elke maand Elke werkdag*

 Bitcoin

Basic pakket Plus pakket
1e, 8e, 15e en 22e van elke maand (bedragen worden uitbetaald nadat deze ontvangen zijn) Elke werkdag* (bedragen worden uitbetaald nadat deze ontvangen zijn)

 Paysafecard

Basic pakket Plus pakket
1x per maand 1x per maand

 PayPal

Basic pakket Plus pakket
Uitbetalingen verlopen niet via ons maar via PayPal zelf. Uitbetalingen verlopen niet via ons maar via PayPal zelf.

PODIUM Cadeaukaart

Basic pakket Plus pakket
1x per maand met 1 maand vertraging 1x per maand met 1 maand vertraging

Minimum tegoed

Het minimum tegoed is opgebouwd uit het openstaande tegoed min de transactiekosten. Het openstaande tegoed kun je terugvinden in je dashboard.

Het minimum tegoed dat wij hanteren:

Uitbetalingen naar: Minimum tegoed
Binnenlandse overboekingen € 5,-
SEPA overboekingen € 5,-
Internationale overboekingen € 50,-

 

Als jouw tegoed te laag is op het moment dat het uitbetaald zou worden, schuift het automatisch door naar het volgende uitbetalingsmoment totdat er wel € 5,- of meer tegoed op je account staat.

Om gebruik te kunnen maken van Qantani’s producten moet je website aan een aantal voorwaarden voldoen. Hoe eerder je deze zaken hebt geregeld, hoe sneller we je aanvraag kunnen goedkeuren en hoe sneller je gebruik kan maken van onze internetkassa.

  • Voor de channel opgegeven handelsnaam moet bij de Kamer van Koophandel geregistreerd staan onder hetzelfde KvK-nummer. Deze moet ook op de website worden gepubliceerd;
  • Als je btw-plichtig bent, is het vermelden van je btw-nummer op je website verplicht;
  • Het vermelden van een vestigingsadres is verplicht. Een postbus is helaas niet toegestaan. Vermeld eventueel dat het géén bezoekadres is;
  • Het e-mailadres die je bij je websiteprofiel van je channel gebruikt, moet duidelijk zichtbaar zijn voor al je bezoekers of eventueel te bereiken zijn via een contactformulier, mochten zij vragen hebben over hun bestelling;
  • Naast het vermelden van je e-mailadres moet je ook aangeven hoe je te bereiken bent voor je klanten, bijvoorbeeld door het vermelden van een telefoonnummer op je website.

Wij zijn verplicht om deze voorwaarden te hanteren. Hier kunnen geen uitzonderingen op worden gemaakt.

Het woord channel wordt bij Qantani gebruikt in het nieuwe Qantani dashboard. Hier vul je de url van je website (webshop) in. Je kunt dus ook meerdere channels (url’s) invoeren als je meerdere online ondernemingen of webshops hebt.

Om PayPal te kunnen gebruiken dien je in het bezit te zijn van een zakelijk PayPal-account. Voer de stappen op deze pagina uit om PayPal te koppelen.

“Heb je Stichting derdengelden Qantani inzake…” op je rekeningafschrift staan? Dan heeft u een betaling gedaan op een website die gebruik maakt van de Qantani internetkassa.

Mocht u niet weten waarom deze transactie bij u afgeschreven is, of wilt u een klacht indienen over de webshop waarbij met iDeal is afgerekend (omdat de overeengekomen goederen/diensten niet geleverd zijn en/of er geen contact over mogelijk is met deze onderneming), dan kunt u het formulier op deze pagina invullen.

Bij het basic pakket betaal je geen abonnementskosten en krijg je wekelijks uitbetaald. Het Plus abonnement is ons meest gekozen pakket. Hierbij betaal je €10 abonnementskosten per maand, zijn de transactiekosten lager en is onder andere de uitbetaling dagelijks*. Het Enterprise pakket is voor ondernemingen die meer dan 2000 transacties per maand halen.

Welk pakket je ook kiest, je kunt er zelf de gewenste betaalmethoden bij kiezen en betaalt alleen voor wat je wilt gebruiken. Per betaalmethode betaal je €25 aansluitkosten.

*werkdagen

Qantani heeft plugins/modules beschikbaar voor de meest gebruikte softwarepakketten. Denk hierbij aan:

  • Magento;
  • OpenCart;
  • Joomla;
  • WordPress en meer!

Wil je je een volledige lijst van plug-ins/modules inzien en/of downloaden? Ga dan naar ons overzicht van plug-ins. Mocht je webshop software er niet tussen staan,  schroom dan niet om contact op te nemen met onze support afdeling via: support@qantani.com, om de mogelijkheden te bespreken.

Wij werken er hard aan om connecties mogelijk te maken met alle mogelijke webshop software.

Elke Payment Service Provider die creditcard transacties verwerkt dient te voldoen aan de PCI Data Security Standards die opgesteld zijn door de grote creditcardmaatschappijen. Hiervoor doorloopt iedere Payment Service Provider jaarlijks een audit ter controle op naleving van deze standaarden. Qantani voldoet aan deze PCI DSS standaard en is in het bezit van deze PCI-certificering.

Meer weten over PCI Compliance? Lees dan ook onze blogpost over PCI Compliance.

Ja, Qantani is in het bezit van de Collecting Payment Service Provider (CPSP) Licentie van Currence en is dus gecertificeerd voor het verwerken, en collecteren, van iDeal transacties voor derden.