Hallo, wij zijn Qantani

Qantani is een innovatieve Collecting Payment Service Provider gevestigd te Groningen. Wij leveren een PCI compliant, en door Currence CPSP gecertificeerd, betaalsysteem. Voor zowel startende ondernemers als multinationals bieden wij geschikte online betaaloplossingen, en met succes! Met duizenden klanten is Qantani één van de snelst groeiende Payment Service Providers op de Nederlandse markt en zijn we klaar voor een internationale doorbraak.

Onze geschiedenis in vogelvlucht:


2012

Qantani is door een klein groepje professionals opgericht in een kantoor aan de Folkingestraat in de binnenstad van Groningen, met maar een doel; een betaalbare internetkassa voor iedere online ondernemer.

2013

Qantani lanceert het zeer succesvolle Easy-iDeal label. De naam zegt het al: makkelijk en voordelig een internetkassa met de meest gebruikte Nederlandse online betaalmethode iDeal.

2014

Qantani is de eerste Payment Service Provider die naast de 'traditionele' online betaalmethodes ook de betaalmethode Bitcoin accepteert.

2015

Qantani is een nauwe samenwerking aangegaan met Mollie. Vanaf dat moment kan Qantani een nog breder pakket aan betaalmethodes aanbieden en gaan we internationaal. Daarnaast is er een compleet nieuwe pricing ingevoerd waardoor de klanten van klein tot groot nog beter op maat kunnen worden bediend. Alleen betalen voor zaken waar je als ondernemer gebruik van maakt! Daarnaast is er nog steeds een voordelige iDeal oplossing verkrijgbaar in het Basic Pakket.