Heeft u “Stichting Derden Gelden Qantani inzake …” op uw bankafschrift staan?



Dan heeft u met iDEAL afgerekend bij een webshop die gebruik maakt van de internetkassa van Qantani B.V.

De Stichting Derden Gelden Qantani bankrekening wordt beheerd door het bestuur van de Stichting Derden Gelden Qantani. Hiermee worden de gecollecteerde gelden (in opdracht van bedrijven/webshops) gescheiden van de bedrijfsvoering (dienstverlening/transactieverwerking) van Qantani B.V. Hiermee worden de gecollecteerde gelden gegarandeerd en in zijn geheel uitbetaald aan desbetreffende bedrijven/webshops.

Klachten en/of opmerkingen?

Mocht u niet weten waarom deze transactie bij u afgeschreven is, of wilt u een klacht indienen over de webshop waarbij met iDeal is afgerekend (omdat de overeengekomen goederen/diensten niet geleverd zijn en/of er geen contact over mogelijk is met deze onderneming), dan kunt u het formulier op deze pagina invullen. Deze zullen wij dan zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

We willen hierbij onderstrepen dat wij (Qantani B.V.) de onderneming zullen wijzen op de klacht, en verzoeken om tot een oplossing te komen. Wij zijn verder geen partij in deze kwestie, aangezien wij alleen een serviceovereenkomst hebben met de onderneming voor de verwerking van de (iDeal-)transacties. Wij hebben verder geen verantwoordelijkheid over de producten, diensten en levering hiervan.

Velden met een * zijn verplicht