Magento

Qantani ondersteunt Magento 2

Qantani - 6 juni 2016

Magento is wellicht wel het meest populaire webshopsysteem wereldwijd. Dankzij de populariteit van Magento zijn er enorm veel plug-ins en uitbreidingen beschikbaar welke Magento tot een volledig te customiseren systeem maakt. Er is veel aangepast in Magento 2. Zo is bijvoorbeeld er een verbeterde bestanden structuur, is het platform standaard responsive, zijn er andere technieken toegevoegd en is het vooral betrouwbaarder en sneller.

Optimalisatie en gebruiksvriendelijkheid

In tegenstelling tot de eerdere versie van Magento, dat op PHP versie 5 werkt, draait Magento 2 op PHP versie 7. Alleen dit verschil bewerkstelligt al een gigantische tijdswinst, PHP 7 is namelijk twee keer zo snel.
Dit in combinatie met de verbeterde werking van processen en een volledig responsive ontwerp is de gebruikerservaring voor zowel eindgebruikers als merchants enorm verbeterd. De grootste verandering zichtbaar is toch wel de admin interface van Magneto 2 met een complete nieuwe look. Al blijft in essentie een hoop gelijk, en kun je met je Magento 1 ervaring vrijwel direct goed overweg met Magento 2.
Een aantal pluspunten van de nieuwe plug-in:

  • Creditmemo’s ondersteunen een online refund. De refund zal worden doorgezet naar Qantani
  • Geen lege winkelwagen na annuleren, klant kan opnieuw de order plaatsen
  • Multi-store opzet mogelijk
  • Meerdere accounts mogelijk per Magento-installatie

Meer weten?

Met de Qantani Magento 2 plug-in voegt u in één klap alle betaalmethoden toe aan uw Magento 2 shop. Wilt u ook iDEAL, Bancontact / MisterCash, Creditcard, Bitcoin, of één van de andere betaalmethodes toevoegen aan uw Magento 2 webshop? Of wilt u meer weten over onze service? Neem contact op met onze serviceafdeling via 050- 2110169 of mail naar sales@qantani.com.


Terug naar blog