Qantani betaallink

Qantani betaallinks: Verstuur eenvoudig een betaalverzoek naar je klant

Qantani - 8 september 2016

Een betaallink is een link die naar de klant gestuurd kan worden via bijvoorbeeld e-mail of Facebook en waarmee de klant direct kan betalen. Je klant betaalt via Qantani en je krijgt een e-mail wanneer een betaling is afgerond. Wil je dus snel een betaalverzoek naar je klant sturen? En dat deze betaald kan worden met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of PayPal? Dan is de betaallink optie van Qantani de ideale uitkomst.

Wat kun je met betaallinks?

Een betaallink is geschikt voor zowel eenmalige betalingen als voor de verkoop van verschillende producten en/of diensten. Hierdoor kun je ook zonder webshop(integratie) gebruik maken van de betaaldiensten van Qantani.

Technische kennis is voor het gebruik van de betaallink optie niet vereist. Je kunt in de Qantani backoffice eenvoudig je gewenste bedrag opgeven en de link aanmaken. Deze stuur je vervolgens bijvoorbeeld per e-mail door naar je klant(en), waarna er direct via de beveiligde omgeving van Qantani kan worden betaald.

Door geavanceerde opties kun je bijvoorbeeld meerdere producten en/of diensten toevoegen aan een betaallink waaruit de klant kan kiezen. Ook kun je een invoerformulier toevoegen aan de betaallink zodat de klant al zijn of haar gegevens kan invoeren welke je nodig hebt voor het afwikkelen van de bestelling.

Ook gebruik maken van de betaallinks?

Log dan in op je account en ga naar “betaallinks”. Je kunt als klant van Qantani kosteloos en onbeperkt betaallinks aanmaken. Nog geen klant van Qantani? Registreer je dan hier! Je kunt eerst testen voordat je een pakket kiest.


Terug naar blog